Conference League

Παναθηναϊκός: Συνεχίζεται η προετοιμασία για Λανς, έμφαση στην τακτική και στις στατικές φάσεις

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη 27/8 η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς των playoffs του Conference League κόντρα στη Λανς (29/8, 21.00).

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς του με τη Λανς στο ΟΑΚΑ (29/8, 21.00), για τον τελευταίο προκριματικό γύρο του φετινού Conference League!

Οι «πράσινοι» καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 με το οποίο ηττήθηκαν στη Γαλλία την προηγούμενη εβδομάδα και να παρουσιαστούν σαφώς βελτιωμένοι σε σύγκριση με την κυριακάτικη (25/8) εντός έδρας αναμέτρησή τους με τον Λεβαδειακό, έτσι ώστε να καταφέρουν να βρουν την ανατροπή κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα και να είναι εκείνοι που θα πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση στη League Phase της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης», ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε τον Μπάλντοκ να ακολουθεί ξανά ατομικό, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x